Mostbet apk indir edənlər, proqramda problem olurmu
- Danilchenko
Mostbet apk indir edənlər, proqramda problem olurmu
Dostlar, mən bir müddətdi Mostbet-də oynayıram, amma həmişə kompüterdən istifadə edirəm. İndi işlər çoxalıb, gün ərzində də mərc etmək istəyirəm, ona görə də telefona proqram yükləmək qərarına gəldim. Mostbet apk indir deyə axtarıram, amma harda axtarıramsa ya tapmıram, ya da şübhəli saytlar çıxır. Bir də qorxuram ki, proqram telefonda yavaş işləyə, mərc edəndə gecikmə ola. Kimsə uzun müddətdi istifadə edirsə, danışsın görək. Android telefonum var, köhnə deyil, amma yenə də ehtiyat edirəm. Yükləməyə dəyərmi, yoxsa mobil sayt kifayətdi?
Re: Mostbet apk indir edənlər, proqramda problem olurmu
Salam, səni çox yaxşı başa düşürəm, mən də vaxtilə eyni sualları vermişdim. Mostbet apk indir üçün ən təhlükəsiz ünvan birbaşa rəsmi saytdı, başqa yerlərdən yükləməyi məsləhət görmürəm. Saytın əsas səhifəsində aşağıya endikdə "Mobil proqramlar" bölməsi var, orada Android üçün yükləmə düyməsini görəcəksən. Proqramın işləmə sürətinə gəlincə, mən təxminən bir ildi istifadə edirəm, heç bir gecikmə və ya yavaşlama hiss etməmişəm. Canlı mərclər də kompüterdəki kimi sürətlə açılır, bildirişlər də operativ gəlir. Üstəlik, proqram çox yüngüldü, təxminən 50 MB yer tutur, telefonun yaddaşını da çox yormur. Mostbet apk indir edib rahatca oynaya bilərsən, mən şəxsən mobil saytdan daha çox proqramı sevirəm.